Съдържание за нас

Ние сме ИСТ Трейд - вашият дистрибутор на лично подбрана колекция премиум марки мобилни аксесоари, тракер устройства и компютърна периферия.

В индустрия, в която евтините и ненадеждни генерични продукти отдавна са преобладаващи, ние осъзнаваме необходимостта от качествени продукти, които удовлетворяват желанията на клиентите с по-специфични изисквания.

Така през 2016 г. се появяваме ние. Фокусът на ИСТ Трейд е насочен към предлагането на висококачествени продукти от внимателно подбрани световни производители. Екипът ни от опитни и отдадени професионалисти лично тества и гарантира за всеки продукт от портфолиото ни.

Гордеем се със сплотения си дух и отличното ниво на обслужване, което предоставяме на нашите партньори и клиенти. Работим с усмивка и се придържаме към най-високите стандарти.

От създаването си в края на 2016 г., ИСТ Трейд се утвърди като доверен и ценен партньор на българския пазар. Водени от страстта си към марките, които представляваме, предлагаме гъвкави възможности за сътрудничество. И не спираме да търсим нови партньори, с които да откриваме заедно нови вълнуващи продукти.

Да се свържем