За нас

Ние сме ИСТ Трейд - вашият дистрибутор на лично подбрана колекция премиум марки мобилни аксесоари, тракер устройства и компютърна периферия.

В индустрия, в която евтините и ненадеждни генерични продукти отдавна са преобладаващи, ние осъзнаваме необходимостта от качествени продукти, които удовлетворяват желанията на клиентите с по-специфични изисквания.

Така през 2016 г. се появяваме ние. Фокусът на ИСТ Трейд е насочен към предлагането на висококачествени продукти от внимателно подбрани световни производители. Екипът ни от опитни и отдадени професионалисти лично тества и гарантира за всеки продукт от портфолиото ни.

Гордеем се със сплотения си дух и отличното ниво на обслужване, което предоставяме на нашите партньори и клиенти. Работим с усмивка и се придържаме към най-високите стандарти.

От създаването си в края на 2016 г., ИСТ Трейд се утвърди като доверен и ценен партньор на българския пазар. Водени от страстта си към марките, които представляваме, предлагаме гъвкави възможности за сътрудничество. И не спираме да търсим нови партньори, с които да откриваме заедно нови вълнуващи продукти.

Ние сме ICT-Trade - вашият източник на технологични решения, с които да постигнете бизнес целите си.

Мисията ни

Отдадени сме в намирането на ексклузивни продукти от реномирани марки. Държим на детайлите и отношението към клиента. Екипът на ICT Trade посещава търговските изложения в Европа, непрестанно създава контакти и проучва нови продуктови категории. Следва внимателно договаряне и тестване на новите продукти. Така осъществяваме целта си в портфолиото ни да има само марки, в които сме се убедили от първо лице.

Визията ни

Пазарът трябва да удовлетворява изискванията на всеки клиент. Твърде дълго много от потребителите у нас не можеха да намерят търсените висококачествени продукти (включително и ние самите). Това е и причината да се появи ICT Trade - за да предложим широка гама продукти, всеки от които отговаря на специфична ниша и така да удовлетворим клиентите, които търсят и искат нещо повече.

Защо да ни изберете?

  • ИНОВАТИВНИ ПРОДУКТИ

    Предлагаме широка гама лично тествани продукти с най-високо качество и непрекъснато разширяваме портфолиото си с нови вълнуващи продукти.
  • ЛИЧЕН ПОДХОД

    Предоставяме гъвкави решения според индивидуалните изисквания на нашите клиенти и партньори. Разбираме какво търсите като потребители, защото сме точно като вас.
  • ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

    Използваме ефективна комуникация за изграждане на дълготрайни и надеждни международни партньорства. Да бъдем перфекционисти в професионален план е наш основен приоритет.

Нашите партньори

Ние от ICT Trade твърдо вярваме, че партньорствата имат силата да стимулират взаимния успех. Нашият екип се стреми да изгражда дълготрайни и надеждни взаимоотношения. От 2016 г. ICT Trade се утвърди като доверен и ценен партньор на големите доставчици на българския пазар. Целим се да предоставяме възможно най-добрите продукти и обслужване, за да помогнем на партньорите си да успеят.

Брандове

В ICT Trade се гордеем с нашата прецизно подбрана селекция от ексклузивни марки, които лично сме тествали и на които имаме доверие. Нашият екип внимателно е подбрал всеки бранд въз основа на неговите уникални качества и предимства. Така гарантираме, че нашите клиенти имат достъп до най-добрите налични продукти. Вярваме в качеството и надеждността на марките, които представляваме, и заставаме уверено зад тях. Независимо дали сте търговец на дребно, на едро или дистрибутор, ние се ангажираме да ви предложим ексклузивни брандове, отговарящи на най-високите стандарти. Доверете ни се - ние ще доставим продуктите, които клиентите ви търсят.

ICT Trade зад кадър

Това е екипът на ICT Trade, който стои зад сцената: хората, които подбират продуктите, отговарят на вашите съобщения и обработват поръчките ви.

Никола и Ангел са движещата сила на ICT Trade. Никола е основният "откривател" на нови продукти и партньорства. Ангел е запален по тестването на продуктите и е страстен любител на новите технологии. Останалата част от екипа се грижи за обслужването на клиенти, маркетинга, контактите с партньори, административната работа и поддръжката. Приятно ни е да се запознаем!